Kiitokset kaudesta 2021 !!!

25.01.2022

Suuret kiitokset jälleen kerran yhteistyökumppaneilleni ! 

Kausi oli normaalia hieman lyhyempi, mutta kisoja oli aivan tavallinen määrä, joten kiirettä piti koko kesän, Matkustin kisareissuilla jälleen ympäri Eurooppaa, esim Ranskaan, Espanjaan, Belgiaan ja Ruotsiin. 

Kauden paras sijoitus tuli heti kauden toisesta kisasta Ransassa, jossa olin sijalla 5. Muutama hyvä onnistuminen tuli kauden mittaan, mutta hieman oli vaikeuksia pelata kolme hyvää kierrosta putkeen.

Pelasin 14 LETAS kisaa ja tein kaikissa cutin, eli ei nyt ihan voi olla tyytymätön, mutta paljon enemmän olisi ollut mahdollista saavuttaa ja paljon jäi hampaankoloon. Tulevalle kaudelle jäi kirittävää, mutta nälkä kasvaa syödessä, vai miten se meni? :)

Jälleen kerran korona oli mukana koko kauden, mutta tällä kertaa se aiheutti vain kutitusta nenässä (tai kurkussa kun tikku sattui joskus työntymään lähes aivoihin asti). Testin kun joutui tekemään niin kisaan lähdettäessä, joskus kesken kisaviikon ja alkukesästä jopa kisan lopulla ennen kotimatkaa. 

Kausi oli kaikkiaan kolmas täysi kausi ammattilaisena. En voisi tätä tehdä ilman mahtavaa yhteistyökumppanijoukkoa, joka on suonut minulle mahdollisuuden tavoitella unelmiani. Toivotaan että matkamme jatkuu vielä monta vuotta eteenpäin. :)

KIITOS!!


Luo kotisivut ilmaiseksi!